Maison 330 m², 6 ch à vendre à Aalst -

– Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be –

Deze prachtig gerenoveerde woning met maar liefst 330m² bew. opp. vindt u op wandelafstand van het centrum. Wat voordien 2 huizen waren, vormt nu 1 opengetrokken lichtrijke woonst, voorzien van alle comfort en gebruik van kwalitatieve materialen.

Het GVL en 1ste VD werden al grotendeels aangepakt, van structurele werken tot de afwerking. De 2 zolderverdiepingen werden reeds voorzien van de nodige technieken en indeling.
Deze woning moet je bezocht hebben om de ruimte, de sfeer en de verdere mogelijkheden te ontdekken.

Indeling: GVL: Inkomhal met vestiaire, ruime garage, berg-/wasplaats, gastentoilet, open leefruimte van maar liefst 50m² met zicht op de leuke stadstuin (70m²) en halfopen geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. De leefruimte is voorzien van een mooie parket, glazen deur in steel look, handige strakke kastenwand en gasaansluiting voor gashaard. Een extra troef is de gezellige zomerliving met lichtkoepel en schuifraam dat toegang geeft tot het overdekt terras. 1e VD: 3 ruime SLK’s, waarvan 1 met dressing en extra lavabo, apart toilet en moderne badkamer met inloopdouche, ingebouwd hoekbad en dubbele lavabo. Een vaste trap brengt u tot de gigantische zolder van 2 etages. Ideaal om 3-4 extra kamers te maken. Alle aansluitingen zijn voorzien, enkel nog afwerken. Ook de mogelijkheid tot plaatsen sauna, 2e keuken, 2e badkamer, dakterras, …

Kortom, bent u op z…