Maison 230 m², 4 ch à vendre à Aalst - 378 000€

— Bezoekmoment enkel op afspraak —

Op zoek naar een instapklare & ruime woning aan de rand van Aalst? Dan is deze gezinswoning met grote tuin, 4 slaapkamers en grote garage in Erembodegem misschien wel wat u zoekt.

Ligging
Deze woning is gelegen tussen Haaltert en Aalst, dus vlakbij de oprit E40, maar evengoed op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels en scholen. Vooraan de woning zijn er 2 parkeerplaatsen, achteraan een mooi groenzicht en veel rust.

Indeling
Beneden is er een inkomhal met trap, de keldertoegang en een apart toilet. U bereikt de zithoek via deze inkomhal, of via de ruime garage. Achter de gezellige zithoek is er een volledig uitgeruste keuken met kookeiland met een ‘bijkeuken’ die uitgeeft op de tuin. De lichtstraat zorgt voor voldoende lichtinval, achteraan de woning nog een mooie eetplaats met prachtig bureel.

Op de eerste verdieping een hal, de badkamer met bad, douche én toilet, 2 slaapkamers achteraan en vooraan de hoofdslaapkamer met dressingkasten. Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping die nu eveneens gebruikt wordt als slaapkamer. Gezien de grootte van deze ruimte kan deze polyvalent aangewend worden.

Achteraan is er een groot terras met zicht op de groene tuin, met beplanting, een mooi gazon en omheining rondom. Helemaal achteraan is er een ontsluiting naar een buurtweg, ook een tuinhuis is voorzien. Vooraan nog 2 parkeerplaatsen.

Afwerking
Deze woning werd steeds up2date gehouden en heeft ook voldoende isolatie meegekreg…