Appartement, 1 ch à louer à Antwerpen - 975€/mois

Residentie “LONDON TOWER” is gelegen op het bruisende “Eilandje” en op wandelafstand van het hippe “Park Spoor Noord”. U kan eenvoudig gebruik maken van het openbaar vervoer en Vélo Antwerpen. Vlakbij de belangrijkste invalswegen en de Parkbrug, die het eilandje met Park Spoor Noord verbindt.

Dit stijlvol luxe appartement op de 19de verdieping biedt een adembenemend uitzicht over Antwerpen en een eigentijds design met strakke lijnen en open indeling. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die zich over de gehele lengte van de kamer uitstrekken, waardoor een gevoel van ruimte en lichtheid wordt gecreëerd. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur, perfect voor culinaire liefhebbers. De hoofslaapkamer vormt een open geheel met de badkamer die luxe en comfort uitstraalt. Het appartement beschikt ook over een wasplaats, een apart toilet en een veelzijdige ruimte die kan worden ingericht als dressing of bureel.

Tot slot beschikt het appartement over een ondergrondse autostaanplaats die u optioneel kan huren. Huurprijs: 125,00 EUR/maand.