Appartement, 2 ch à vendre à Antwerpen - 288 000€

Dit instapklaar app (opgefrist in 2015 met kwaliteitsvolle materialen) bevindt zich in een rustig, kleinschalig gebouw op fietsafstand van het centrum & met uitstekende aansluiting op de invalswegen.

De gezellige & lichtrijke living heeft een mooie parketvloer.
De badkamer is bekleed met een aangename kurkvloer & heeft een fijne regendouche. In de inkomhal is er een vestière & apart gastentoilet.
Het app heeft een mooie grote slaapkamer & een kleinere kinderkamer, die momenteel dienst doet als bureau. Deze laatste geeft uit op de achterliggende gemeenschappelijke koer met garageboxen.

De grote garageboxen (5,5×3,45m elks) zijn inbegrepen in de prijs & voorzien van uitgebreide electra. Handig om de step, bakfiets of e-bike te stallen & op te laden! In de toekomst kan er een laadpaal geplaatst worden. Desgewenst kan mits kleine aanpassingen ook één garagebox afgesplitst worden voor verhuur of verkoop.

Met een uitstekende mobiscore & tal van faciliteiten in de directe omgeving bevindt het app zich op een top locatie!
Op wandelafstand vind je alles wat je nodig hebt: 2 supermarkten, een frituur, post- & bankautomaat, apothekers, kappers, een kiné, kinderdagverblijven & scholen…
Met de fiets sta je op een kwartier op het perron van Berchem station.
En in het weekend is fijn vertroeven in de nabij gelegen parken.

Verwarming (met calorimeters), waterverbruik, onderhoud & blokpolis zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten van 125€.

Het app is beschikbaar vanaf eind augustus