Appartement 75 m², 2 ch à vendre à Antwerpen - 289 000€

Gerenoveerd appartement van 75m² met 2 slaapkamers gelegen op absolute topligging vlakbij de bruisende Dageraadplaats. Het appartement is gelegen op de tussenverdieping van het statige gebouw met herenhuiswaardige inkomhal. De woonruimte met eiken parketvloer en authentieke elementen geniet van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Inmiddels werd er ook nog een deur in staal en glas geïnstalleerd om de living een extra hedendaagse touch te geven. Via de living kom je in de compacte keuken die volledig is uitgerust met combi-oven, vaatwas, inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en composiet werkblad. De twee slaapkamers zijn ook allebei voorzien van parketvloer. In de badkamer vind je een inloopdouche, wastafel, toilet, technische kast en aansluiting voor droog- en/of wasmachine. Daarnaast zijn er nog 2 privatieve kelderruimtes aanwezig die van stroompunten zijn voorzien.

Ook technisch werd het appartement volledig vernieuwd in 2022, dit omvat de installatie van een nieuwe boiler en centrale verwarming, nieuwe dubbele beglazing, nieuwe elektriciteit, isolatie van het dak en isolatie van de achtergevel.

Interessant: gelegen in een kleinschalig gebouw zonder gemeenschappelijke kosten. Aparte meters gas, elektriciteit en water.

Mobiscore 9.7/10