Maison De Maître Unique Dans Le Centre - 718 000€

Prachtig herenhuis met garage, 7 slaapkamers en 2 badkamers in centrum Asse

Dit majestueuze herenhuis, gelegen in het hart van Asse, belichaamt tijdloze elegantie en modern comfort. Met de vele ruimtes en een veelzijdige indeling biedt deze woning een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Gebouwd in het geschatte jaar 1920 en volledig gerenoveerd in 1986, straalt dit huis karakter uit terwijl het tegelijkertijd voldoet aan moderne standaarden.
Op een zonnige, zuidgerichte ligging, biedt deze eigendom een unieke uitstraling in het bruisende centrum.

De woning beschikt over extra ruimtes zoals 3 droge kelders, een garage en een ruime begaanbare zolder, waardoor het perfect is voor een gezin of een zelfstandig beroep.
Buiten is er een ommuurde stadstuin met een groot terras en een charmant gemetseld tuinhuis met voorziening van water en elektriciteit, ideaal voor ontspanning en vermaak.

Voorzien van een recent vernieuwd verwarmingssysteem, dubbele beglazing en een energiezuinig label C (232 kWh/jaar), biedt deze woning comfort en efficiëntie.
Parkeergelegenheid is eenvoudig met een eigen garage en nabijgelegen opties zoals het kerkplein en de Hopmarkt.

Gelegen in een autoluwe straat, bevindt deze woning zich op loopafstand van scholen, winkels, sportverenigingen en culturele voorzieningen.
Met het treinstation op slechts 800 meter afstand en bushaltes op 100 meter, biedt het ook uitstekende bereikbaarheid.

Dit herenhuis