Maison 119 m², 3 ch à louer à Bikschote - 895€/mois

In het landelijke dorp Bikschote (deelgemeente van Langemark-Poelkapelle) huisvest deze prachtige nieuwbouwwoning.

Deze parel is op het gelijkvloerse voorzien van een inkomhal met gastentoilet, een gezellige leefruimte met open keuken (uitgerust met inductiekookplaat, dampkap, was-en spoelbak, koelkast, oven en vaatwasmachine) die toegang biedt tot zowel de berging/wasplaats als de zonnige tuin met terras.
Op de eerste verdieping treffen we een nachthal met afzonderlijk toilet aan, een badkamer (uitgerust met een dubbel lavabomeubel en inloopdouche) en 3 volwaardige slaapkamers.

De woonst werd reeds volledig geschilderd, voorzien van lamellen en muggenhorren. De voortuin werd aangelegd, de achtertuin zal naast het ruime terras nog voorzien worden van omheining en gras.
Ook zijn er 6 zonnepanelen aanwezig, wat zorgt voor het energiezuinige karakter van deze woning en een regenwaterput van 10.000 liter.

De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Indeling:
Inkomhal (5,67m²) – gastentoilet (1,1m²) – leefruimte (39,8m²) – keuken (12,59m²) – bergruimte/wasplaats (7m²) – nachthal (6,84m²) – toilet (1,25m²) – badkamer (8,8m²) – slpk1 (11,05m²) – slpk2 (11,85m²) – slpk3 (13,68m²) – zolder