Maison - 475 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. In Blaasveld stellen wij deze energiezuinige halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van +/- 184m² op een zuidwestgericht perceel van 3a56ca. De indeling op de gelijkvloers is als volgt: inkomhal met gastentoilet en links direct een bureau/speelruimte, als we doorlopen komen we in de ruime en volledig uitgeruste open leefkeuken (voorzien van een Amerikaanse koelkast en een SMEG kookvuur, vaatwasmachine, oven etc.) en de zeer gezellige eet- en leefruimte met zicht op de mooie aangelegde tuin. Deze leefruimte kan eventueel ook verwarmd worden met de houtkachel. Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers (16m²/12m²/11m²), badkamer (douche/dubbele lavabo) en wasplaats. De woning beschiktook over een zolder van 43m² dat eventueel ingericht kan worden tot een 4de slaapkamer. Ook beschikt de woning over een ruime inpandige garage welke aanpaalt aan de keuken. In de aangelegde tuin komt u volledig tot rust door zijn zuidwestgerichte oriëntatie. Tevens is de tuin ook volledig voorzien van nachtverlichting en een overdekt terras met verlichting zodat u hier tot de late uurtjes lekker kan vertoeven.

Extra troeven: E- peil B, elektriciteit conform, asbestveilig attest, aanwezigheid van tuinhuis en nabijheid van onderwijs/eetgelegenheden/sportfaciliteiten/openbaar vervoer/Het Broek etc.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0456/32 66 00 of via info@vmv-vastgoed.be