Appartement - 209 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. Dit ruim appartement, gelegen in een groene en aangename buurt, biedt een comfortabele woonruimte van 104m² met veel potentieel. Het appartement bevindt zich in een goed onderhouden gebouw met lift- op slechts 250 meter van Het Rivierenhof! 
 
Het is gelegen op een zeer rustige, doch vlot bereikbare locatie op 10 minuten van het centrum van Antwerpen. Tevens is het appartement goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving vindt u verschillende scholen, supermarkten en andere winkels. 

Grootste troeven:

– 3 kamers
– Ruim terras (11m²)
– Gegeerde locatie
– Lichtrijk appartement
– Totale oppervlakte 104m²

Inpandige parkeerplaats verplicht mee aan te kopen aan €17.500.

Indeling:
We betreden het appartement via de inkomhal met ingebouwde kasten, dewelke toegang geeft tot enerzijds de ruime en lichte living op parket (34m²) en de gedeeltelijk geïnstalleerde keuken (8m²). Via de keuken is er toegang tot het klein terrasje aan de voorzijde van het appartement. 
Anderzijds omvat het appartement een ruime badkamer met ligbad en een apart toilet, alsook 3 kamers van respectievelijk 12m², 13m² en 8m². De slaapkamers zijn voorzien van een goed onderhouden parketvloer. 
Achteraan kan u genieten van het overdekt en ruim terras (11m²) met langs elke kant een berging.

Dit ruim appartement heeft veel potentieel en wacht op de creatieve inbreng van zijn nieuwe eigenaar!