Te Renoveren Woning, 4 Slpks, Bijgebouw, Tuin, 24a 36ca - 265 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. Te renoveren woning met tuin, bijgebouw en garages te Glabbeek, Grensstraat 5, opp 24a 26ca.
De drie percelen bouwland gelegen aan de rechtse kant van de woning, met een totale opp van 85a 42ca worden tevens via Co Immo Glabbeek te koop aangeboden.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een woonkamer met een eetplaats van ca. 35m2, een keuken met toegang tot de tuin, een aparte toilet en een badkamer.
De eerste verdieping is voorzien van een nachthal met drie slaapkamers en een tussenverdiep met een kamer.
De ruime zolder van ca. 50m2 is bereikbaar via een vaste trap, perfect inrichtbaar tot extra slaapkamers.

Links van de woning is er een praktisch bijgebouwmet een totale bruikbare opp van ca 100m2 bestaande uit een voormalig kapsalon met een toilet, stalling, werkhuisje en twee garages. Functioneel inrichtbaar voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep (advies te bekomen via dienst Omgeving Glabbeek).
De woning heeft een grote tuin met een panoramisch uitzicht op de achterliggende omgeving. De perfecte plek om volledig tot rust te komen en ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

EPC 1285 – GVG-AG-GMO-GVKR-GVV – zonevreemd. Meer info en foto’s op www.co-immo.be – T 0474 / 293 793.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.