Appartement - 194 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen en autostaanplaats!

Ligging: Zeer gunstig en centraal gelegen op de gekende Nieuwdreef. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, het Runcvoortpark en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Nieuwdreef vinden we dit charmant en gezellig appartement te koop op de achtste verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal. Zo komen we in de leef- en eetruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Via deze ruimte krijgt u toegang tot het eerste zonnige terras vooraan. Aansluitend de half-open keuken die geïnstalleerd is met eenoven, elektrische kookplaat, ingebouwde koelkast en dampkap. De keuken heeft aansluitend ook nog een extra opbergruimte. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers met het 2de terras. Dit terras biedt een prachtig uitzicht op het Runcvoortpark. Verder nog de badkamer met douche, ligbad en lavabomeubel en de aparte wasplaats. Tot slot nog een ondergrondse autostaanplaats.

Bijzonderheden

– Mogelijkheid overname meubels
– Autostaanplaats verplicht bij aan te kopen voor €15.000
– Elektrische rolluiken

Opp cfr. EPC

P-score C
G-score A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223