Appartement 97 m², 2 ch à vendre à Putte - 349 000€

Deze penthouse is gelegen op de 3e verdieping van residentie “De Valk”, pal in het centrum van Putte. Op een steenworp van winkels, scholen en een bushalte voor de deur. De residentie is voorzien van een lift die tot op de 3e verdieping stopt.

We betreden het appartement via de inkomhal met een op maat gemaakt vestiairemeubel. De open leefruimte kan worden ingericht met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De open keuken met eiland is geïntegreerd in het geheel en voorzien van Miele toestellen (vaatwas, elektrisch kookvuur, dampkap, oven, frigo en microgolfoven). Vanuit de leefruimte kunnen we het terras betreden waar je in de zomermaanden lekker kan vertoeven. Het appartement beschikt verder over een wasplaats, master bedroom, kinderkamer, badkamer met enkele lavabo en douche, apart toilet en praktische berging met opbergrekjes.

Op de benedenverdieping kan u via de poort de gemeenschappelijke berging en fietsenstalling betreden. Dit appartement wordt verkocht met overdekte parkeerplaats. De parking is enkel via de poort te betreden.

Dit appartement is een uitstekende opportuniteit voor iemand die op zoek is naar een recent en energiezuinig penthouse met prachtig terras in het hartje van Putte.

Beschikbaar vanaf januari 2025.

Contacteer ons voor meer informatie van ma-vrij na 18u00 telefonisch 0499 48 79 48 of 0471 12 47 63.